Е, искате ли фестивал? “Електрически Орфей” отвява реколтата във Вила Юстина на 24 юни с хърватски трипхоп и гръцки псайк рокендрол


Сезонът на фестивалите е открит с предстоящата програма на Electric Orpheus– събитие, което ще се провежда три от месеците, идното лято за 2017г. Идеята на формата е да представи- юни, юли и сепетември различни банди, диджеи и артисти  и всичко това под небето на Вила Юстина. Защо не!? Близо до Пловдив, на няколко тагвания разстояние от София и билет 20лв. на място и на предварителна продажба (Билети тук).

 

Организатор на феста е Николай Костиков от Пловдив, който е и основател на музикалната агенция Dingo Music. В последните 10 години под работата на това име гостуваха доста различни и актуални групи, които не бяха за изпускане, а именно: Shellac / The Jim Jones Revue / Radio Moscow / The Coathangers / Edie Sedgwick / Al Di Meola / MIR / Staer / Daikiri / Repetitor / Vlasta Popic / Threesome / Marracash Orchestra / The Velvoids. Някои от тези имена вече намериха и свои почитатели из БГ клубовете и нощният музикален живот- наскоро Repetitor отново казаха, че разбират от качествен шум и гаражни “мелодийки”.

0009980524_10
A Victim Of Society- Гърция, псайк рокендрол банда, която ще свири на феста Electric Orpheus, Парк-Вила Юстина

Та така, скъпи съотечественици, да се върнем във Вила Юстина, от където по-добре даже да не си тръгваме това лято, защото момчетата от A Victim Of Society ще са част от уж скромния мини фест Electric Orpheus , не виждам нищо “мини” в това дръзко кроше на 24 юни, което ще разбие и даде старт на една дълга еньовска вечер. Без много да му мислим, ето и какво да очакваме през Юни:

16:00 Enter/Welcome
18:00 XRaydio /BG/ XRaydio.net
21:00 ŠećeЯ /HR/ ŠećeЯ
22:00 Doesn’t Frogs /BG/ Doesn’t Frogs
23:00 A Victim Of Society /GR/ A Victim Of Society
24:00 Audieu /TR/ Audieu
03:00 Boombox Sunrise /BG/

Къде: Парк-лозе Вила Юстина е място за събития на Villa Yustina, 1 км от село Устина, 25 км от град Пловдив. Виж точната локация:https://goo.gl/maps/A1MZw7Q5onH2

18118865_1909404122649431_2100644121175772525_n
Парк- Вила Юстина

Екстри: безплатен паркинг, безплатен къмпинг, бар, хапване, маси и столчета, WC, вода

Публичен транспорт: автобуси през 30 минути от и за Пловдив по линията Пловдив-Перущица-Устина-Кричим. Пловдив – от автогара Юг. Цена на билет: 2.70 лева. Последен автобус от Пловдив за Устина: 21:45 часа. Първи атобус на сутринта от Устина за Пловдив: 5:15 часа. Време за ходене от локацията до село Устина: 20 минути.

Очертава се дълъг следобед…..За да не изпускате от поглед как стоят нещата с цялото събитие и за следващите месеци, както и да разгледате профила на всеки артист, който ще бъде част от това наелектрезиране, може да следите както във FB страницата, така и самият сайт на Electric Orpheus.

За финал ви пускаме на макс тази лятна приказка:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s